dissabte, 6 d’octubre del 2012

Més recursos



Argumenta »
L'Argumenta és un material multimèdia basat en l'aprenentatge autònom per donar suport a les competències lingüístiques i comunicatives en l'àmbit acadèmic i professional.

Cognitiva »
Cognitiva proporciona una gran quantitat de recursos molt classificats i seqüenciats en funció dels processos implicats tant en la lectura com en l'escriptura (processos perceptius, lèxics, sintàctics, semàntics, de comprensió i eficàcia lectores, etc.). Proporciona activitats concretes i dóna models per al disseny i per a la preparació d'activitats.

e-CompLEC - Prueba Electrónica de competencia lectora para ESO »
Castellà
La prova avalua, a través d'un programa d'ordinador, les competències lectores d'alumnes d'ESO seguint l'esquema de competències lectores de PISA (Program for International Students Assessment) promogut per l'OCDE. La prova s'autoaplica i es corregeix; té un complet manual en línia.

Lectoescritura Adaptada (LEA) »
Primària i secundària | Castellà
Lectoescritura Adaptada (LEA) és un conjunt de 23 aplicacions multimèdia destinat a facilitar l'aprenentatge, semidirigit i/o autònom, de les competències lectores i escrites bàsiques en llengua espanyola, tant en la seva fase inicial com en les de consolidació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada